Vårvinter i februari?

Det finns inte mycket som slår snö och sol kombination. Jag tycker att alla årstider har sin charm men det är något visst med känslan av att det sakta börjar bli ljusare och varmare. Påsken brukar ju annars vara brytpunkten för den typen av väder men från att det varit superkallt här i flera dagar så ser prognosen framåt betydligt varmare och soligare ut. Men jag gissar att man inte kan hänga undan vinterkläderna ännu. Det kommer ju ofta en köldknäpp mot slutet av februari. Är så dags för mig att faktiskt investera i ett nytt skidställ till nästa säsong då senast jag köpte ett var 2009. Det går inte riktigt att få rent längre och 3 barn senare så har storleken antingen på min kropp eller på kläderna förändrats. Oklart vilket. Har dessvärre även skurit sönder en del av min jacka med ett par välslipade skidor så fick till att lösa det men en patch såklart. Så skönt att bara ta fram strykjärnet och så var det lagat på 3 minuter. Vad tycker Ni?

Tillbaka till blogg