Mitt tidigare jag...

Vi alla människor är ju ganska lika så jag tröstar mig lite, lite bakom det varje gång jag tänker på hur otroligt många plagg som inte fått vara kvar i min garderob för att de känts trista, ett litet hål någonstans eller en fettfläck som bitit sig fast någonstans... Jag vet inte om det bara är jag men alltså, nästan varje gång jag äter så spiller jag. Trodde det skulle gå över med åldern men tydligen inte! Jag är en sådan som aldrig någonsin kommer kunna bli arg på barnen när de kommer hem med fläckiga kläder (pga barn gör som vi vuxna gör osv) Nu gör vi det till en rolig grej istället, barnen älskar att få bestämma hur deras plagg ska göras om och att själva få välja tygmärken. Känner mig lite stolt plötsligt när jag skriver det här. Tänk om det blir en självklarhet för nästa generation att upcycla och återvinna sina kläder? Tänk om vi får vara med och bidra med en liten, liten, mikroskopisk del av det. 

Titta in hos grymma @lifehacksbytherese för att se hur hon enkelt lagade barnens jeans med våra  tygmärken.

https://instagram.com/lifehacksbytherese?utm_medium=copy_link

Vad är ditt bästa återbrukstips? Återbrukar ni både kläder, och möbler/inredning?

 

/Linda

Tillbaka till blogg