Back in business

Nytt år, nytt liv, nya löften, mitt nya jag osv... Det är så mycket som ska vara nytt bara för att ett visst datum passerats. Stressande eller befriande? Vad tycker du? Vi jobbar ju istället med att allt inte alls behöver vara nytt!

Det har ju funnits oceaner av tid denna julledighet till att rensa, rensa och rensa. Alla sorters möten ska undvikas, festligheter och resor ställs in så då får man roa sig bäst det går. Personligen tycker jag det är så skönt att se över vad som finns här hemma och noga överväga vad som eventuellt behöver inhandlas inför kommande säsong. 

I brist på kompisträffar och besök på diverse lekställen så har barnen pysslat, bakat och spelat spel som aldrig förr. Vi har också givetvis patchat en massa fläckiga, tråkiga och trasiga plagg. Där barnen själva fått vara med och styla och vilka oväntade kombinationer vi fått fram på barnens kläder! Så kul!

Jag tänker också att om man gör sakerna omkring sig snyggare och färggladare så blir arbetsdagen och vardagen SÅ otroligt mycket roligare! Håller du med?

Tillbaka till blogg