4 nya vinterjackor, kan det vara någon form av rekord?

Vi sitter just nu och spånar på hur vinterkollektionen ska se ut.
En av oss (jag) köpte 4 nya vinterjackor till en väldigt aktiv liten kille förra vintern, då han lyckats riva hål i dem allihopa. Jag letade länge efter laglappar och patches. Dessvärre hittade jag inte en enda som var snygg. Jag letade runt på nätet och hittade ett gäng, absolut, men antingen var de av dålig kvalitet (det ser man redan på hur täta stygnen är på tygmärket) och dessutom så hittade jag inga som producerades i Sverige. De flesta jag såg kunde man hitta för en 10-del av priset på en stor kinesisk köpsajt. Inget ont om det kanske men kvaliteten var verkligen under all kritik. Då köpte jag några patchies på en av de stora modebutikerna, när jag var på nära att ge upp jackorna, men de höll inte ens för 40 graders tvätt... Där någonstans tror jag att Patchifieds resa började.
Vi funderar på lite retro, alpkänsla. Vad tror ni om det?
Tillbaka till blogg